Boka tid

Om oss

Vi har funnits på Sjöviksvägen 74 på Liljeholmskajen sedan 2015.

Hos oss kan du hitta en helhetslösning för din kropp, fotvård, hudvård, massage, laserbehandlingar samt läkarbehandlingar. 

En klinik för Laserbehandlingar, massage, hudvård, medicinsk fotvård och skönhetsbehandlingar.

John Galva

John Galva

Innehavare, Klinikchef

Diplomerad Medicinsk Fotterapeut, diplomerad laserterapeut

Jag har lång och gedigen erfarenhet från sjukvården och jag har jobbat både på Södersjukhuset, på Karolinska och på St Görans sjukhus. Jag har genomgått flera vidareutbildningar. Se mina diplom här och här.

För några år sedan bestämde jag mig för att bli fotvårdare efter att ha haft egna långvariga problem av nageltrång, något som gav mig insikt i hur viktiga fötterna är för den allmänna hälsan och välbefinnandet. Jag vill kunna hjälpa andra i samma sits som jag själv befunnit mig i, och beslutade mig därför för att utbilda mig till Fotterapeut.

För mig handlar fotvård om välmående. Jag vet att onda fötter tar bort fokus från det som är viktigt i livet. Vi har lösningen på dina problem, Välkommen till våra nya fräscha lokaler med modern utrustning och en trevlig miljö.

Harald Lindström

Harald Lindström

Innehavare

Auktoriserad hudterapeut, diplomerad massage terapeut, diplomerad laserterapeut

Jag utför behandlingar inom massage, hudvård, tatueringsborttagning och Hollywood Peel. Med gedigen kunskap för laserbehandlingar och en stadig hand kan du känna dig trygg när du bokar en behandling hos mig. 

Intyg Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation
Cidesco Acknowledgement of Examination Beauty Therapy
Nimue Skin Technology Basic Education
Intyg Yrkeshögskolan Hudvård & Spa
Intyg Diplomerad massageterapeut
Examensbevis
Innehåll Yrkeshögskolan Hudvård & Spa
Certificate Supplement