Boka tid

Vi har funnits på Sjöviksvägen 74 på Liljeholmskajen sedan 2015.

Efter att vi bestämt oss för att utvidga vår verksamhet med Laser och CryoPen behandlingar, har vi därefter genomgått praktisk och teoretisk utbildning för Laser.
Vi byter då också namnet till Sjövikskliniken.se, ett samlingsnamn för de behandlingar vi utför.

En klinik för Laserbehandlingar och Medicinsk Fotvård.

John Galva

Innehavare, Klinikchef

Diplomerad Medicinsk Fotterapeut, diplomerad laserterapeut

Jag har lång och gedigen erfarenhet från sjukvården och jag har jobbat både på Södersjukhuset, på Karolinska och på St Görans sjukhus. Jag har genomgått flera vidareutbildningar. Se mina diplom här och här.

För några år sedan bestämde jag mig för att bli fotvårdare efter att ha haft egna långvariga problem av nageltrång, något som gav mig insikt i hur viktiga fötterna är för den allmänna hälsan och välbefinnandet. Jag vill kunna hjälpa andra i samma sits som jag själv befunnit mig i, och beslutade mig därför för att utbilda mig till Fotterapeut.

För mig handlar fotvård om välmående. Jag vet att onda fötter tar bort fokus från det som är viktigt i livet. Vi har lösningen på dina problem, Välkommen till våra nya fräscha lokaler med modern utrustning och en trevlig miljö.

Harald Lindström

Innehavare

Diplomerad laserterapeut

Harald har varit en del av verksamheten sedan start, med ansvar för produkter, marknadsföring m.m. Harald har valt att ta en mer aktiv roll i det dagliga arbetet på kliniken genom att utbilda sig till laserterapeut.
Han jobbar med tatueringsborttagning samt Hollywood peel.